نعناع یک گیاه محبوب است که میتوان آن را بصورت تازه یا خشک شده در بسیاری از غذاها و دمنوشها استفاده کرد. عرق نعناع معمولا در خمیردندانها، آدامس، شکلات و محصولات زیبایی استفاده میشود. در این مطلب ما حاصل جدیدترین تحقیقات علمی برای خواص نعنا و نحوه مصرف اصولی آن را برای شما شرح می دهیم.
خانواده نعناییان به حدود 15-20 گونه ی گیاهی اشاره دارد که نعنای فلفلی و نعنای کوهی را هم شامل میشود. نعنا بیش از هر غذای دیگری ظرفیت آنتی اکسیدانی دارد. یادگیری نحوه ی استفاده از سبزیجات تازه و ادویه جات مانند نعنا برای افزودن عطر و طعم در هنگام پخت و پز میتواند به کاهش مصرف سدیم هم کمک کند.
وارد کردن نعنا به رژیم غذایی
- یک راه عالی برای دادن عطر و طعم به غذا و نوشیدنی ها بدون اضافه کردن هیچگونه کالری، شکر یا سدیم اضافه، افزودن نعنا به آنها است.
- برگ نعنا یک گیاه منحصربفرد است (بهمراه گیشنیز و ریحان) که ساقه های ظریفی دارند. برای حفظ عطر و طعم و بافت نعنا، بهترین راه استفاده از آن بصورت خام و اضافه کردن آن در انتهای پخت غذا است.
- هنگام خرید نعنا، بدنبال برگهای روشنتر و تازه باشید. بیش از یک هفته میتوانید آن را در کیسه های پلاستیکی در یخچال نگهداری کنید.
- پرورش نعنا نسبتا آسان است و حتی میتوانید آن را در گلدانهای کوچک در کنار پنجره ی آفتابی در خانه پرورش دهید. پرورش نعنا در باغ میتواند به دور کردن مورچه ها و مگس ها کمک کند.
- هنگام آماده کردن نعنا برای استفاده، از یک چاقوی تیز استفاده کنید و آن را به آرامی برش دهید. استفاده از چاقوهای کند یا خرد کردن بیش از حد نعنا منجر به له شدن گیاه و از بین رفتن عطر و طعم آن خواهد شد.
- نعنا معمولا برای عطر و طعم دادن به غذاهای خاورمیانه مانند بره، سوپ و سالاد سبزیجات استفاده میشود.
- میتوانید نعنا را در آب بهمراه خیار اضافه کنید تا طراوت و تازگی را احساس کنید.
- همچنین میتوانید به کوکی های شکلاتی، کمی برگ نعنای خرد شده اضافه کنید.
- برای درست کردن چای نعنای خانگی، نعنا را در آب جوش بریزید و 5-6 دقیقه بگذارید بماند و سپس میل کنید.
- برای داشتن یک میان وعده یا خوراک مختصر میتوانید نعنای خرد شده را با آناناس تازه میل کنید.
...
توضیحات بیشتر را در لینک اصلی زیر بخوانید:
- ۹۸/۰۵/۲۷