خواص خوراکی ها

معری خواص خوراکیها

خواص خوراکی ها

معری خواص خوراکیها

بایگانی

۳ مطلب در تیر ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

خربزه با نام های مختلفی شناخته می شود. کانتالوب، ماسک ملون در هند و در آمریکا به نام ماسک ملون، ملون راک، خربزه ی شیرین، خربزه ی عسل، خربزه ی پارسی یا گرمک توصیف می شود. خربزه می تواند 5 تا 500 کیلوگرم وزن داشته باشند. این میوه حاوی مواد مغذی فراوان و کم کالری است. همچنین دارای بالاترین سطح بتاکاروتن، اسید فولیک، پتاسیم، ویتامین C و فیبر رژیمی است. در این مطلب با کمک مجلات معتبر پزشکی شما را با خواص، عوارض جانبی و نکات مهم دیگر آشنا می کنیم.

خربزÙ?

خربزه یکی از چندین میوه است که دارای سطح بالایی از ویتامین B ترکیبی از B1(تیامین)، B3 (نیاسین)، B5 (اسید پانتوتنیک) و B6 (پیریدوکسین) است. شگفت آورتر اینکه غنی از آنتی اکسیدان است که می تواند به جلوگیری از سرطان و بیماری های قلبی کمک کند.

1- حاوی ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها است

آیا می دانید که میوه خربزه دارای مقدار بسیار بالایی بتاکاروتن و ویتامین C (آنتی اکسیدان) است؟ به همین دلیل ممکن است بهترین میوه ای باشد که می تواند به پیشگیری از بسیاری از بیماری های دژنراتیو و سرطان ها کمک می کند.

2- می تواند به عنوان یک ضد انعقاد استفاده شود

ترکیبی بسیار نادر است که در خربزه یافت می شود که به حداقل رساندن ویسکوزیته خون کمک می کند تا از تشکیل لخته های خون در سیستم قلبی عروقی جلوگیری شود.

3- جلوگیری از آترواسکلروز

خربزه به پیشگیری از آترواسکلروز کمک می کند، زمانی اتفاق می افتد که رگ های خونی که اکسیژن و مواد مغذی را از قلب به سایر قسمت های بدن (شرایین) حمل می کنند ضخیم و سفت می شوند. اگر اغلب خربزه مصرف شود، ویتامین C موجود در آن از سخت شدن سرخرگ ها جلوگیری می کند.

...

برای مطالعه بیشتر، لینک زیر را در مرورگر خود باز نمایید:

خواص و مضرات علمی انواع خربزه، طبع آن و نکاتی درباره مصرف با عسل

  • setareh molaei
  • ۰
  • ۰

خربزه با نام های مختلفی شناخته می شود. کانتالوب، ماسک ملون در هند و در آمریکا به نام ماسک ملون، ملون راک، خربزه ی شیرین، خربزه ی عسل، خربزه ی پارسی یا گرمک توصیف می شود. خربزه می تواند 5 تا 500 کیلوگرم وزن داشته باشند. این میوه حاوی مواد مغذی فراوان و کم کالری است. همچنین دارای بالاترین سطح بتاکاروتن، اسید فولیک، پتاسیم، ویتامین C و فیبر رژیمی است. در این مطلب با کمک مجلات معتبر پزشکی شما را با خواص، عوارض جانبی و نکات مهم دیگر آشنا می کنیم.

خربزÙ?

خربزه یکی از چندین میوه است که دارای سطح بالایی از ویتامین B ترکیبی از B1(تیامین)، B3 (نیاسین)، B5 (اسید پانتوتنیک) و B6 (پیریدوکسین) است. شگفت آورتر اینکه غنی از آنتی اکسیدان است که می تواند به جلوگیری از سرطان و بیماری های قلبی کمک کند.

1- حاوی ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها است

آیا می دانید که میوه خربزه دارای مقدار بسیار بالایی بتاکاروتن و ویتامین C (آنتی اکسیدان) است؟ به همین دلیل ممکن است بهترین میوه ای باشد که می تواند به پیشگیری از بسیاری از بیماری های دژنراتیو و سرطان ها کمک می کند.

2- می تواند به عنوان یک ضد انعقاد استفاده شود

ترکیبی بسیار نادر است که در خربزه یافت می شود که به حداقل رساندن ویسکوزیته خون کمک می کند تا از تشکیل لخته های خون در سیستم قلبی عروقی جلوگیری شود.

3- جلوگیری از آترواسکلروز

خربزه به پیشگیری از آترواسکلروز کمک می کند، زمانی اتفاق می افتد که رگ های خونی که اکسیژن و مواد مغذی را از قلب به سایر قسمت های بدن (شرایین) حمل می کنند ضخیم و سفت می شوند. اگر اغلب خربزه مصرف شود، ویتامین C موجود در آن از سخت شدن سرخرگ ها جلوگیری می کند.

...

برای مطالعه بیشتر، لینک زیر را در مرورگر خود باز نمایید:

خواص و مضرات علمی انواع خربزه، طبع آن و نکاتی درباره مصرف با عسل

  • setareh molaei
  • ۰
  • ۰

در این مطلب با کمک مجلات معتبر پزشکی، شما را با عوارض جانبی، کاربردها، دوز مصرف و طرز استفاده اصولی و همه نکات ضروری دیگر عرق بادیان آشنا می کنیم.

مزایای بادیان در طب سنتی عبارتند از:

  • جلوگیری از یبوست
  • موثر در دور کردن پشه
  • نقش کمکی در دوران شیردهی
  • کمک به کاهش علائم یائسگی
  • کمک به محافظت از بدن در فصل آنفلوآنزا
  • حمایت از خواب خوب
  • کمک به مبارزه با قارچ ها
  • ترویج تشکیل خون
  • کمک به ارتقاء سلامت استخوان
  • بهبود سلامت پوست
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان
  • مبارزه با عفونت قارچی واژن

بادیان چیست؟

بادیان یک ادویه پرطرفدار است که در سراسر جهان برای عطر و طعم آن مورد استفاده قرار می گیرد و یک نوع از طعم و مزه را ایجاد می کند که غذاها را بسیار عالی می کند. همچنین به اسم بادیان چینی و بادیام هم شناخته می شود. نام علمی آن Illicium verum است که از میوه یک گیاه همیشه‌سبز به دست می‌آید. بادیان بومی مناطق جنوبی چین و مناطق شمالی ویتنام است، اما در دیگر کشورهای جنوب شرقی آسیا کشت نشده است. بادیان همانند بادیان رومی (انیسون) نیست، هرچند طعم های آن ها یکسان هستند و به عنوان یک جایگزین ارزان قیمت در بسیاری از اقتصادهای فقیر معرفی شده است؛ اما شباهت های آن ها واقعا در آنجا پایان می یابد، زیرا بادیان دارای مزایای سلامت متفاوت نسبت به انیسون است. بادیان به طور گسترده ای در غذاهای آسیایی استفاده می شود، در حالی که انیسون به طور عمده در فرهنگ های غربی استفاده می شود.

صرفنظر از این موارد، امروزه هر دو آن ها به خاطر دسترسی گسترده و تمایل مردم به آزمایش طعم های متفاوت، استفاده می شوند.

...

ادامه متن را در لینک زیر بخوانید:

خواص و عوارض ثابت شده عرق بادیان، طرز مصرف و ...

  • setareh molaei